Spoločnosť KOMFOS Prešov, s.r.o. rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Bližšie informácie o súboroch cookies nájdete v sekcii webstránky Cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať. V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Člen medzinárodnej skupiny CBA

Recepty

STEAKY Z KRKOVIČKY v medovo-pivnej marináde

STEAKY Z KRKOVIČKY v medovo-pivnej marináde

Chutný obed

Približný čas prípravy: 30 minút

Potrebujeme:

  • Bravčovú krkovičku (s kosťou - steaky sú lahodnejšie) – cca 1kg
  • Zemiaky – 2 ks/osoba
  • Tekvica Hokkaido – 1 ks
  • Na marinádu: tmavé pivo, med, chilli, cesnak, soľ, čierne korenie a prípadne aj čerstvá petržlenová vňať alebo rozmarín

Postup:

Ako príloha sa zvolili opekané zemiaky a tekvica. No môže sa dať čokoľvek podľa chuti.
Umyté zemiaky v šupke si predvaríme v slanej vode a nakrájané spolu s tekvicou pečieme  na 180° cca 35 min.
Krkovičku si nakrájame na 1-2 cm hrubé steaky. Vložíme ich na 12 hodín do marinády a potom ich obojstranne opečieme buď na panvici alebo v trúbe pri cca 200° po dobu 20-25min.

Hotovo - dobrú chuť :)


Recepty, ktoré chutia

Nie všetko zdravé je automaticky bez chuti. Dôkazom toho sú tieto recepty, nielenže si pochutnáte, ale ako bonus spravíte niečo pre svoje zdravie a možno aj schudnete :) 

Ak ochutnáte tieto recepty, zdravý životný štýl sa pre vás stane zaľúbou.  

Prajeme chutný zážitok.