Člen medzinárodnej skupiny 

Recepty
Jablkové "nachos" s karamelom
- 4 jablká pokrájané na tenké plátky
- toping z bielej čokolády alebo rozpustenú bielu čokoládu
- horúci karamel
- hrsť posekaných praclíkov (tyčiniek)
- malé kúsky čokolády
Na veľký tanier uložíme pokrájané jablká. Prelejeme topingom z bielej čokolády, karamelom posypeme praclíkmi a kúskami čokolády, opäť prelejeme bielou čokoládou a karamelom.
Tak jednoduché a tak lahodné.
Dobrú chuť.
Recepty, ktoré chutia!
Či už rozmýšľate nad rýchlou večerou, chutným nedeľným obedom, alebo hľadáte niečo špeciálne a zdravé, u nás nájdete inšpiráciu pre každú príležitosť.
S láskou vyberáme recepty, ktoré potešia vaše chuťové poháriky, no zároveň sa nebojíme priniesť tradičné chute v modernejšej a zdravšej verzii. Objavte nové kombinácie a užívajte si jedlo, ktoré je nielen lahodné, ale aj prospešné pre vaše telo.
Želáme vám príjemné varenie a hlavne chutný zážitok!