Člen medzinárodnej skupiny CBA

Recepty

Valentínske srdiečka v čokoláde

Valentínske srdiečka v čokoláde

bez múky s čučoriedkovým mascarpone

Približný čas prípravy: 30 minút

POTREBUJEME:

  • 3 vajcia
  • 1ks vanilkový cukor
  • odmerka proteín čokoláda
  • 1ČL prášok do pečiva
  • štipka soli
  • 2PL kakao
  • 1 mascarpone
  • čučoriedkový džem

POSTUP:

Žĺtka vyšľaháme s cukrom do svetlej peny, pridáme ostatné suroviny a zľahka vmiešame do cesta.

Nakoniec opatrne primiešame sneh z bielkov. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme na 180 stupňov 8-10 minút.

Z vychladnutej piškóty vykrajujeme srdiečka, ktoré zlepíme krémom. Krém pripravíme podľa chuti vymiešaním mascarpone s čučoriedkovým džemom. Necháme vychladnúť pol hodiny. Nakoniec namočíme v horkej čokoláde, ozdobíme.

Prajeme dobrú chuť.

Autorom tohto kreatívneho receptu je: michalindaaa


Recepty, ktoré chutia!

Či už rozmýšľate nad rýchlou večerou, chutným nedeľným obedom, alebo hľadáte niečo špeciálne a zdravé, u nás nájdete inšpiráciu pre každú príležitosť.

S láskou vyberáme recepty, ktoré potešia vaše chuťové poháriky, no zároveň sa nebojíme priniesť tradičné chute v modernejšej a zdravšej verzii. Objavte nové kombinácie a užívajte si jedlo, ktoré je nielen lahodné, ale aj prospešné pre vaše telo.

Želáme vám príjemné varenie a hlavne chutný zážitok!