Člen medzinárodnej skupiny CBA

Recepty

Valentínske srdiečka v čokoláde

Valentínske srdiečka v čokoláde

bez múky s čučoriedkovým mascarpone

Približný čas prípravy: 30 minút

POTREBUJEME:

  • 3 vajcia
  • 1ks vanilkový cukor
  • odmerka proteín čokoláda
  • 1ČL prášok do pečiva
  • štipka soli
  • 2PL kakao
  • 1 mascarpone
  • čučoriedkový džem

POSTUP:

Žĺtka vyšľaháme s cukrom do svetlej peny, pridáme ostatné suroviny a zľahka vmiešame do cesta.

Nakoniec opatrne primiešame sneh z bielkov. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme na 180 stupňov 8-10 minút.

Z vychladnutej piškóty vykrajujeme srdiečka, ktoré zlepíme krémom. Krém pripravíme podľa chuti vymiešaním mascarpone s čučoriedkovým džemom. Necháme vychladnúť pol hodiny. Nakoniec namočíme v horkej čokoláde, ozdobíme.

Prajeme dobrú chuť.

Autorom tohto kreatívneho receptu je: michalindaaa


Recepty, ktoré chutia

Či už rozmýšľate nad rýchlou večerou, nedeľným obedom alebo niečim špeciálnym či zdravým, tu nájdete možno tu správnu inšpiráciu. 

Vyberáme nie len chutné recepty ale snažíme sa aj tradičné nahradiť niečim novým a zdravším. 

Prajeme chutný zážitok.