
Recepty
Valentínske srdiečka v čokoláde
POTREBUJEME:
- 3 vajcia
- 1ks vanilkový cukor
- odmerka proteín čokoláda
- 1ČL prášok do pečiva
- štipka soli
- 2PL kakao
- 1 mascarpone
- čučoriedkový džem
POSTUP:
Žĺtka vyšľaháme s cukrom do svetlej peny, pridáme ostatné suroviny a zľahka vmiešame do cesta.
Nakoniec opatrne primiešame sneh z bielkov. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme na 180 stupňov 8-10 minút.
Z vychladnutej piškóty vykrajujeme srdiečka, ktoré zlepíme krémom. Krém pripravíme podľa chuti vymiešaním mascarpone s čučoriedkovým džemom. Necháme vychladnúť pol hodiny. Nakoniec namočíme v horkej čokoláde, ozdobíme.
Prajeme dobrú chuť.
Autorom tohto kreatívneho receptu je: michalindaaa
Recepty, ktoré chutia
Nie všetko zdravé je automaticky bez chuti. Dôkazom toho sú tieto recepty, nielenže si pochutnáte, ale ako bonus spravíte niečo pre svoje zdravie a možno aj schudnete :)
Ak ochutnáte tieto recepty, zdravý životný štýl sa pre vás stane zaľúbou.
Prajeme chutný zážitok.